Kennel Thirsgaards

Nyheder

28./3. 2024
Så tog Bailey sin brugsprøve på Clausholm 
 
9./3. 2024
Både Kane og Ruff deltog på Mock Trial Open afholdt på Jensgård.
Begge opnåede præmiering Exelent 
Kane blev 2. Vinder og Ruff blev 3. Vinder 
 
15./1. 2024
 
Tamrose Macgill,  Exelent, 1. Vinder m Certifikat  på Markprøve Open på Fyrbjerggaard,  Samsø 
 
 
Så kom resultaterne  fra LABOKLIN på Baileys DNA tests. Som forventet,  fri på det hele 
Far og søn til Dansk Retriever Klub Eliteprøve 2023 på Brahetrolleborg 
Boye med 2.RTM23 Lesser Burdock Hurricane og
Rasmus med DKJCH DKBRCH Lesser Burdock Forest 
De er begge med på 2.dagen også 
December 2023
Så fik Ruff sin debut på Markprøve Open på Lykkesholm.  Han var med til 4.apportering og opnåede Good.  Boye var særdeles tilfreds med Ruffs indsats på dagen i et hårdt terræn 
Efterårsjagt med Kane og Ruff 
26./10.2023
Vores hjemmeside er i den grad blevet forsømt gennem længere tid, det skal der da laves om på.
Det er ikke fordi der intet er sket på hundefronten, men manglende tid.
 
Der er et par spændende hunde "på vej" , Ruff og Beiley. Deres sider bliver opdateret snarest
 
Lige før jul 2022 tog Boye til Irland,  nærmere bestemt til Matty,som har kennel Tamrose , hvor han hentede Tamrose Bailey 
 
 
2023 startede rigtig fint med Kane som 2.Vinder m CK på Pajhede. Han er dermed kvalificeret til dette års Eliteprøve.
 
Ligeledes gjorde han det rigtig godt på IWT som i år blev afholdt i Sverige. Kane deltog på hold med
Huntingnate Cnut, ejet/ført af Trond Gjøtterud og
DKBRCH DKJCH Lesser Burdock Forest, ejet/ført af Rasmus Rasmussen.
De blev placeret som nr 8.
 
Vi havde den store glæde at Ludvig gerne ville med på turen,  så det var 3 generationer. 
 
Ved Retriever Mesterskabet blev Kane placeret som 2.Vinder.
 
 
 Tamrose Macgill, Ruff,  har også gjort det godt. Han er i en opadgående kurve og opnåede Exelent på DRKs NOVICE afholdt på Jettesminde d.  16./9.!
 
Billedet her er fra Egebjerggård d.  31./1.2022, hvor Rasmus gjorde Forest til DKJCH  og Boye med Cane blev 3. Vinder 
2./4. 2022
Sidste år deltog Boye med Forest på IWT i Ungarn,  en rigtig god oplevelse. 
I år afholdes dette arrangement  i Østrig,  hvor han håber på at kvalificere Cane og første udtagelse gik rigtig godt,  Cane blev 1. Vinder på NutraNuggets Individuel WT i Gråhede. Næste  NutraNuggets WT, d. 23.-24./4., stiller de på hold. Der stilles rigtig mange gode og veltrænede hunde,  så der skal trænes flittigt 
oktober 2020
 
Træningen af Forest og Kane fortsætter selvom Corona lukker alting ned 
 
 
2./8. 2020 Lesser Burdock Forest,   2. Vinder m CK på B prøve i Hals 
18./7. 2020
Boye og Forest deltog i dag på Vinder B i Pandrup med flot resultat, nemlig 1. Vinder m Certifikat. Dermed har Forest 3 x 1. Vinder m Certifikat, så nu gælder det Kvalifikationsprøve. 
29./3. 2020
Så kom der hvalpe hos kennel Andjøh's i Holstebro efter 
Lesser Burdock Forest og Partrige Frozen Debbie 
7 tæver og 2 hanner 
10./1. 2020
Boye og Forest deltog i dag på Vinder A på Selshausdal med et flot resultat,  nemlig 1.Vinder med certifikat.  Forest var eneste placerede. Dermed er et af dette års mål nået,  nemlig at kvalificere Forest til Eliteprøven 2020.
 
23.-24./11. 2019
Så er en fantastisk Eliteprøve vel overstået. Det var Brahetrolleborg som lagde terræn til. Det var så velorganiseret,  og et smukt område. 
Boye havde kvalificeret Forest.  Ganton var kvalificeret via sin 3. Vinder placering på sidste års Eliteprøve. Boye valgte kun at stille Forest. 
Forest gennemførte begge dage, Boye var meget tilfreds med indsatsen.  Dog blev sidste fugl ikke hentet så direkte som ønskeligt,  det koster,  så det blev til Udmærkelse.  Selvfølgelig lidt skuffet når det er så tæt, men et flot resultat for en ung hund.
14./9.2019
WT weekend på Feddet 
Boye og Forest på ventelinie 
 
Juli 2019
Dansk retriever klub holdt 60 års jubilæums weekend med markprøve, udstilling og Working Test fra den d. 19. - 21./7. 2019 ved Karup.
Boye havde tilmeldt vore 2 Lesser Burdock "drenge" til markprøve og Working Test
Cane fik en 1. Præmie i begynder kl og Forest blev 3. Vinder på markprøven.
Ved Working Testen blev Cane 1. Vinder i begynder kl og Forest bestod Vinder kl., så det var en tilfreds hundefører som kørte hjem efter en dejlig weekend med mange dejlige hundefolk.
 
Her er billeder fra markprøven, 3. Vinderen og 1. Præmien 
 
 
 
5./6. 2019
 Hvalpe efter Lesser Burdock Forest og Jagtlabbens Taffi hos Søren på Bjørnø
 
 
23./5.2019
 
Hvalpe efter Thirsgaards Final Edition og Lesser Burdock Feeney hos kennel Nofana i Grindsted 
De er alle reserveret 
 
 
 
14./5.2019
Nyt fra Bjørnø  
 
 
 
13./5. 2019
 
Så kom der hvalpe hos Søren på Bjørnø 
 
 
 
 
11./.4. 2019
 
Der er kommet hvalpe i Sverige hos Pimen's & Roekull 
Efter Lesser Burdock Forest og Roekull Rajas Maya.
4 tæver og 3 hanner,  alle sorte
Alle hvalpe er reserveret. 
 
 
15./4. 2019
 
Lige et par stemningsbilleder fra weekenden i Sæby hvor der var WT og b-prøve. 
Det var debut for Forest i vinder klasse på WT og B-prøve. Det gik rigtig godt,  især var Boye tilfreds med ham på B-prøven.  Det var en udfordrende prøve. 28 hunde til start, ca 50% gik videre til post 2, hvor 7 hunde klarede sig der igennem til finalen. Både Ganton og Forest var klar til finalen med gode point på de 2 poster. Desværre var der kun én hund, som klarede finaleopgaven, og det var ikke én af vores 
 
21./3.2019
 
Så kom der hvalpe hos Lucky labrador,  8 fine hvalpe.  Der er 4 tæver og 4 hanner.  4 gule og  4 sorte. Du kan kontakte Maria Nielsen på 2297 7592, ell. luckylab@mail.dk
 
Forest har også haft besøg fra Sverige og fra Bjørnø, mere om det senere. 
 
Desuden er der hvalpe på vej hos Forests kuldsøster Feeny som bor i Grindsted hos kennel Nofana
13./1. 2019
Boye var heldig at komme med på Vinder A, på Samsø, med Ganton i dag. Ganton blev 3.Vinder m CK 
9./1. 2019
På jagt med Forest og Benn 
Fra 2.dagen på Eliteprøven hvor de resterende hunde er linet op. Det er Ganton og Boye  yderst til venstre 
 
29./11. 2018
Så er 2018 næsten gået,  og det er nu et år siden vi flyttede til Jelling.  
Vi tog jo afsked med Gunner i januar, her blev stille. 
Hundemæssigt var målet for 2018, at Ganton skulle kvalificere  sig til Eliteprøven, og Forest skulle have en 1. Præmie på Åben A.
Begge mål er nået,  og vi ser frem til Eliteprøven som foregår på Glorup d.30.11 -1./12..Der er tilmeldt 31 ekvipager. Det bliver spændende. 
 
6. November 2018
Lesser Burdock Forest har fået 1.pr. på Åben A  på Gylling i dag 
Oktober 2018
Så har der igen været afholdt Nordisk Mesterskab,  denne gang i Finland.  Boye og Ganton var med på det danske hold. Holdet genvandt mesterskabet og tog pokalen med til Danmark igen. 
11./7. 2016
I weekendenden d. 9.-10./7. blev der afholdt Nordic WT Retriever Championship i Søby Brunkulslejr med deltagelse fra Danmark, Norge, Sverige og Finland. Det var tilmeldt 13 hold med 3 hunde på hver. Selve hold-resultatet er uofficielt. Hver hund blev tildelt individuelle points som var officielle. Det var en særdeles se-værdig prøve. Begge dage bød på meget veltilrettelagte poster hvor hundene ( og deres førere ) virkelig blev udfordret. Boye var på hold med Lars Nørgaard og Carsten Andersen. De suplerede hinanden på bedste vis. Efter lørdagens 5 poster var de på delt 5. plads, så de var enige om at give den gas på søndagens 5 poster. Det gjorde de så, og kunne hæve sejrspokalen som det vindende hold.
31./ 1. 2016
Boye har i dag ført Ganton på Vinder A på Sanderumgård. Det har været en god dag og Ganton levede op til forventningerne. Han blev 3. Vinder m CK.
22./ 11. 2015
Så blev Danmark vinterklædt og det skabte som vanligt trafikale udfordringer. Derfor måtte Boye og Ganton ekstra tidligt op søndag morgen for at sætte kursen mod Tårnholm ved Korsør, hvor der blev afholdt Åben A. En rigtig fin prøve i et godt område. De fik hvad de kom efter, nemlig en 1. præmie.
November 2015
 
Vi har haft it problemer, så derfor er vores hjemmeside ikke blevet opdateret før nu.
Det er nu ikke fordi der er sket så meget, Boye og "drengene" har travlt med jagt og opsamlinger.
 
Dog er der lidt at prale med. Holger Davidsen har ført Jessie ( Thirsgaards I Caugth Fire ) til DKBRCH. Hun var i forvejen WTCH. Rigtig flot af de to. Vi glæder os over, at de også er tilmeldt Eliteprøven.
 
Boye er inviteret til at dømme ved dette års Eliteprøve, det glæder han sig meget til. Det er på Ravnholt, d. 27. - 28./ 11.! Dagen efter rejser han så til Skotland for at se IGL. Det er vist blevet en tradition. Han tager afsted, selvfølgelig for at se dygtige hunde, men også for at blive inspireret, især som hundefører, men også som dommer.  
 September 2015
Ja, det er ikke de store nyheder. Vi har holdt sen sommerferie og er nu tilbage på job og ved at være oppe i omdrejninger igen.
 
Lovis er flyttet til vores datter og svigersøn. De har i forvejen Maxjan Qato på 5 år, men har for længe siden sagt, at hvis Lovis skulle flytte, så var der altid plads hos dem. Efter vi er flyttet tilbage i et helt almindeligt parcelhuskvarter, så må vi erkende, at det er lidt vanskeligere at have både hanner og tæver, i hvert fald når der er løbetid. Da vi jo så også regner med at vi ikke skal lave hvalpe igen, ja, så lå det jo lige for at tage imod den løsning. Det er en løsning, som Lovis også er rigtgi glad for. Hun trives sammen med Qato, og glæder sig helt sikkert til at skulle med vores svigersøn Dennis på jagt. De var afsted sammen et par gange sidste sæson, det gik rigtig godt.
 
Lige om lidt begynder jagtsæsonen, en dejlig og travl tid for både hunde og mennesker. Derudover håber Boye at kunne få mulighed for at stille Ganton på Åben A. Han melder i hvert fald på de prøver han kan, så må vi jo se om der bliver plads.
 
 
11./4- 2015
 
I dag blev Thirsgaards I Caught Fire WT Champion. Hun ejes og føres af Holger Davidsen som kalder hende Jessie. Jessie er efter FTW Levenghyl Firestone og DKJCH Thirsgaards Lovis 
31./3. 2015
 
Ja, så kom hvalpene i søndags. Helt som ventet.
Onsdag i sidste uge blev hvalpekassen fundet frem og grundigt rengjort. Lovis deltog og var tydeligt tilfreds med gensynet. Hun indtog kassen, "drengene" inspicerede også kassen.
Lørdag sov Lovis stort set hele dagen, søndag ligesådan, kun afløst af lufteture. Hun har tilsyneladende en fast plan for hvordan en fødsel skal gribes an. Hun går stille med det, selvfølgelig skraber hun i kassen, ikke vildt og voldsomt, men med stil.
Kl. 20.45 kom så første hvalp. Så gik det ellers stille og roligt. Lovis klarer det hele selv. Hvalpene bliver "pakket ud" og lagt til efterhånden som de ankommer, så alle får mad med det samme. Kl 00.30 kom nr. 10.
Kl 01.00 gjorde Lovis tegn til at ville luftes og da det var overstået, så hun på mig med det der "nu kan du godt finde mad frem i en fart"-blik. Da maden var spist, samlede hun flokken og faldt i søvn. Så listede jeg også i seng, Boye var gået efter hvalp nr 10 ,vækkeuret ringer nemlig kl 05.15.  
Nu kommer en skøn tid, det er jo fantastisk at have hvalpe selvom der bestemt også er meget arbejde med det. Men det skal nydes i fulde drag, det bliver Lovis´s sidste kuld.Vi forventer også at dette bliver det sidste kuld Thirsgaards.
1./  2. 2015
 
Så er det ganske vist, går alt som forventet, så er der hvalpe efter FTCH INTCH Beileys Aguzannis Of Fendawood & DHJCH Thirsgaards Lovis ultimo marts.
Da Boye var i England for at overvære IGL 2014, var det både for at få inspiration som hundefører og dommer. Det er jo altid godt at se hvordan man også kan gøre tingene. Samtidigt også for at se nærmere på David Lathams Beileys. Han mente at det kunne være en mulighed til Lovis´s sidste kuld hvalpe. Det er en super dejlig han, stabil og vedholdende jagthund med et rigtig godt temperement. Man kan læse meget mere om ham på Lathams hjemmeside ( Fendawood ).
Vi glæder os meget til disse hvalpe, hvoraf vi selv vil beholde 2. Jeg har lagt et billede ind på hvalpesiden af ham. Der vil helt sikkert komme sorte og gule hvalpe denne gang.
18./ 10. 2014
 
EV13 Thirsgaaards Lovis blev i dag Dansk JagtChampion da hun vandt på Vildmosen. Det er jo helt fantastik, det var også her hendes mor DKJCH Thirsgaards Nadia blev Champion.
15./ 10. 2014
Så må det vist være tid at opdaterer nyhedssiden.
Vi har haft en helt utrolig tralv forår og sommer. Ikke hundemæssigt men mest med at gøre klar til at flytte. Vi er nu kommet på plads, stort set, på vores nye adresse i Jelling. Vi er efterhånden ved at finde en daglig rutine igen. Det er dog noget anderledes at være tilbage i et helt almindeligt parcelhuskvarter. Men ganske dejligt! 
Lidt hundearbejde er det dog blevet til, bla. et par workingtest og B-prøver. Boye havde besluttet at Gunner og Lovis stillede sidste gang på en B-prøve til Retrievermesterskabet. Vi måtte så trække Lovis på dagen idet hun var kommet i løbetid, så sådan kan man jo også slutte sin B-prøvekarriere ! Nu komme så A-prøverne. Boye er igen i gang med træningen af hundene, lørdag går det løs på Vildmosen, men derudover starter jagtsæsonen jo også rigtigt op nu. En skøn tid for hundene.
 
26./ 4. 2014
Ved dagens B prøve i Sdr.Stenderup havde Boye meldt Ganton i beg.kl. og Gunner i vinderkl.! Ganton fik en 2.pr., men Gunner sluttede som 1.Vinder m CK, rigtig dejligt.
Der kom også hvalpe i Nykøbing F., 9 stk.!
21./ 4. 2014
 
Thirsgaards Tjegge blev  3.Vinder i vinderkl.  og Lockthorn Zinedine Zidan blev 4.Vinder i beg.kl. ved Workingtesten i Ørum grusgrav i dag.
Rasmus var der også og Batmoors Spot on Elder bestod åbenkl.!
14./ 4. 2014
Tidligt lørdag d. 12./4. 2014 satte vi kurs mod Sæby hvor Boye havde meldt Ganton i beg.kl. og Gunner i Vinderkl.! En forholdsvis lang tur men så absolut det værd. En helt traditionel B prøve og Gunner var tydeligvis godt tilpas i det smukke terræn. Han sluttede som 3.vinder m CK og Certifikat og blev dermed DKBRCH.
 
12./4. 2014
 
Ganton bragte de to første markeringer i fin stil men missede så vandmarkeringen. Han mente helt klart at den due lå ovre på modsatte side af søen, så han svømmede forbi. I det frie søg gjorde han det rigtig flot men måtte jo nøjes med en 2.pr.! En rigtig veltilrettelagt begynderklasse i et godt terræn.
ganton
 
6./ 4. 2014
 
Lockthorn Zinedin Zidan var i dag på sin første markprøve B. Han gjorde det godt og fik en 1.pr. i beg.kl.!
30./ 3. 2014
 
I dag var Ganton og Gunner tilmeldt Workingtesten i Lisbjerg Skov ved Aarhus. Nu hvor hvalpene, på nær en enkelt, er rejst afsted, kunne jeg tage med som "dog-handler-assistant". Det er et rigtigt dejligt område og vejret viste sig fra sin bedste side. Vi havde hvalpen med også, så den fik virkelig en oplevelse og sover sødt lige nu. Desværre havde jeg glemt kameraet. Der kunne være blevet skønne billeder af Boye og "drengene" med en lille ivrigt hoppende hvalp.
Det gik sådan, at Ganton blev nr. 1 i beg.kl. og Gunner blev nr. 3 i vinderkl., så Boye var meget tilfreds med dem.
19./ 3. 2014
Så kom der hvalpe hos Labstratego i går, 7 tæver og 3 hanner.
15./ 3. 2014
 Vi har fået mail fra Ulrike i Tyskland som har Thirsgaards Last September ( Glädje ) . Glädje er HD status A1 og ED status Frei, Det er jo en god nyhed.
 
8./ 3. 2014
Flere gode nyheder, der er kommet hvalpe efter Gunner i går og i nat. I Børkop og i Tyskland.
8./ 3. 2014
Tirsdag kørte Boye afsted til dyrlæge med Ganton, det var tid til at få ham HD og AD fotograferet. Resultatet er allerede kommet, Ganton har HD status A og AD status 0. Det er jo rigtig dejligt.
3./ 3. 2014
 
I lørdags, d. 1. marts tog Boye igen afsted på workingtest med Gunner og Ganton, denne gang til Lykkesholm på Djursland. Prøven var noget sværere end på Rohden, der var dirrigering i begynderkl. og så langt er Ganton endnu ikke i sin træning. Boye var bestemt tilfreds med ham, han blev nr. 5 af 43 hunde hvoraf kun 7 bestod begynderkl., så indsatsen var helt i orden. Gunner blev nr. 4 i vinderkl., også et tilfredsstillende resultat. Nu har Boye så lige et par dommergerninger udenlands, så næste gang "drengene" skal på tur bliver det på den officielle WT d. 30./ 3. i østjylland.
22./ 2. 2014
Boye havde i dag meldt Ganton og Gunner til den uofficielle workingtest på Rohden. Han ville lige se hvor langt han var med træningen for Ganton, samt give ham lidt prøve-erfaring. Man kan vist godt sige at de er på rette spor. Ganton vandt beg.kl. med 100 point af 100 mulige. Gunner blev 2.vinder i Vinderkl., så det var en fin dag. Nu bliver der noget at leve op til på næste lørdag hvor turen går til Lykkesholm, også en uofficiel workingtest hvor begge "drenge" stilles igen.
8./ 2. 2014
 
Så er det vist tid at opdatere nyhederne.
Vi har jo hvalpekassen fyldt op, Lovis gemte 11 små banditter, 3 hanner og 8 tæver som blev leveret i løbet af 5 timer. Hun er bare god til det. Vi havde reservationer på alle men der er nu kommet et afbud på en tæve. Så går du og mangler en sort tæve til jagt/prøve og familie, så giv lyd fra dig. Læs mere på "hvalpe".
Sidste lørdag tog Boye afsted til årets første C-prøve i Marbæk. Ganton ( Lockthorn Zinedine Zidan ) er pludselig blevet gammel nok til brugsprøve, hvilket han bestod, han blev endda dagens bedste brugsprøvehund. Når nu turen gik til Marbæk havde Boye også meldt Fire i åbenkl. og Gunner i Vinderkl.! Fire ville nok hellere være blevet hjemme ved brændeovnen, han fik en 2.pr.for sin præstation mens Gunner da syntes det var lige hans terræn, han blev 1.vinder, så de havde bilen fyldt med flotte præmier.
Så skal vi måske også lige have med at vi har sat vores dejlige ejendom til salg. Går du og drømmer om en nedlagt ejendom med passende bygnings og jordtillæg, samt central placering, ja så er det måske her du skal kigge forbi. http://www.realmaeglerne.dk/privat/emnevisning.aspx?sag=501-2066. Der er virkelig dejligt her. Der er 10 min. gang til dagpleje, 10 min. i bil til børnehave hvor der også er privat-skole fra 0 - 10.kl., hvis man ikke vil bruge den alm. folkeskole som er lige på den anden side af gaden her. Jo, der er gode muligheder for en børnefamilie her også, og så er der jo plads til både hunde og andre dyr hvis man drømmer om det.
21./ 12. 2013
 
Årets sidste A prøve blev i dag afholdt i Brøndsted ved Fredericia.  Boye havde meldt Gunner og var heldige at være med. En fin jagtdag i et dejligt terræn og med et godt resultat, 1.Vinder m Certifikat, så humøret var højt. Prøven var kalenderårets sidste, men prøveårets første, forstået på den måde at det nye prøveår begynder efter Eliteprøven. Så med dagens resultat, ja så er Gunner altså kvalificeret til Eliteprøven 2014. Altså er både Gunner og Lovis kvalificerede nu, det er jo skønt.
elitevindere2013
Elitevindere 2013
 
8./12. 2013
 
Så er dette års Eliteprøve gennemført. Der var 23 hunde til start lørdag morgen hvoraf der var 9 hunde med på såten efter frokosten. Her sagde man farvel til 3 hunde, så da dagen var omme var der kun 6 hunde til søndagens finale. Her i blandt Lovis. Søndagens finale var en walk up hvor 2 hunde udgik. Så besluttede dommerne at de havde set nok, så kl 1030 lukkede de deres bøger og blev kørt tilbage til mødestedet ved skytteens bolig. Vi andre fortsatte på en sidste såt til ære for skytterne. Jeg havde taget Fanny med i dag, så hun fik lov til at hente 5 nyskudte fasaner. Derefter var det op på vognene igen og tilbage til skytteboligen hvor dommerne ventede.
EliteVinder 2013 blev NOJCH SEJCH DKBRCH NORDJCH DKJCH 2.EV12 Searover Kits Duke
2.EliteVinder2013 blev Thirsgaards Lovis
3.EliteVinder2013 blev DKBRCHAndjøh´s Rafal Nadal
4.EliteVinder2013 blev SEJCH FI SE J8A9CH CIT F1Blackthorn Bion
Da Elitevinderen er fuldcertet gik Certifikatet videre til Lovis da hun, ligesom de andre havde fået CK.
Stort tillykke til de andre tre vindere herfra.
En flot sæsonafslutning for Lovis som nu går på barselsorlov. Hun er blevet parret, så vi håber at der er hvalpe i februar. 
2./11. 2013
 
Thirsgaards Lovis blev i dag 1.Vinder på A prøven på Borreby.
28-/10. 2013
 
Der har i dag været afholdt en Vinder A på Samsø hvor Thirsgaards I Caught Fire ( Jessie ) blev 3. vinder. Super flot af Holger og Jessie, stort tillykke herfra. Hvis du klikker ind på deres hjemmeside, under sidste nyt, er der en meget flot billedserie af Jessie, taget på Vildmosen hvor hun henter en fasankok. http://www.partridge.dk/ God fornøjelse.
5./ 10. 2013
 
Thirsgaards Lovis blev 1.Vinder m. CACIT/Certifikat i dag den Int. FT på Ravnholt
15./9. 2013
Boye havde meldt både Gunner og Lovis til Working Testen i Søby lørdag d. 14.sep.! Jeg havde fornøjelsen af at være med som "dog-handler-assistent" . Det var en veltilrettelagt prøve og vejret var rimeligt, så jeg nød det gode selskab med alle de andre glade retrieverejere. Både Gunner og Lovis gjorde det godt, da dagen var omme, havde Lovis gjort det bedst og sluttede som 3.vinder, mens Gunner bestod vinderklassen.
Søndag var der så WT for hold, som er uofficielt, men man får individuelle point som er officielle. Boye var på hold med Frank fra Bornholm og Morten fra Billund. De gjorde det rigtig fint og var stort set tilfredse, de blev nr. 4 i holdkonkurrencen mens Gunner vandt den individuelle del af prøven.
 
WT Hold nr.41.vinder WT i Søby
7. sep. 2013
 
Vi har netop modtaget dette dejlige billede af 4 raske gutter med deres hunde. De har alle bestået Brugsprøve i dag på Fussingø. Det er hvalpe fra Lovis´s seneste kuld som nu har alderen til at gå til Brugsprøve.
 
Det er Mads med Alma, Steen med Pivo, Ole med Tinus og Michael med Winter 
brugsprøve bestået
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2013
 
Vi har, lige som rigtig mange andre Labrador ejere i denne tid, fået testet vores voksne hunde for Skeletal Dysplasia 2 (SD2) og nu er resultatet fra Laboklin ankommet.
Thirsgaards Lovis og Thirsgaards Tjegge er begge testet Clear mens Sea-Croft Cougar er testet Carrier. Det betyder, at Sea-Croft Cougar kun skal bruges i avl med en tæve som er Clear.
26./8. 2013
 
Nu må det vist være på tide at opdatere hjemmesiden igen. Tiden flyver afsted og vores liv indeholder heldigvis også meget andet end hunde, men der er da gode nyheder hundemæssigt.
Boye havde tilmeldt både Lovis og Gunner på B-prøven ved Fusingø d. 10.august. Samme dag var også tilmeldt et par "tøser" fra Lovis's første kuld hvalpe. Rasmus var der også med Benn som stillede i Åbenkl. og vores svigersøn Dennis med sin Maxjans Qato i Beg.kl., så det blev en dejlig familieudflugt.
Dennis og Qato lagde hårdt ud med at få en 1.pr i Beg.kl., så var linien lagt. Derefter var Lovis i gang og fik 46 point i Vinderkl., så gik Rasmus og Benn i Åbenkl. og hentede en 1.præmie mens Gunner hentede 51 point i Vinderkl.! Finalehundene skulle have mindst 49 point, så Gunner var med og endte som 2.Vinder m.CK, slået med 1 point, så det var tæt.
De to "tøser" efter Livinghyl Firestone og Thirsgaards Lovis hentede 1.pr. i Åbenkl., så det var en rigtig god dag.
 
1.pr. ølDennis og QatoRasmus, Tine og BennVinderkl. 10.aug
 
 
De samme to "tøser" fik 1.pr. i Åbenkl. d. 18./8. i Utoft plantage, hvor Holger og Jessie blev bedste hund i Åbenkl., super flot gået.
Holger og Mogens, 18./8.
27./ 6. 2013
 
Da Boye var i Skotland for at se IGL 2012 blev han meget begejstret for Waterford Ganton, en hanhund som gjorde det rigtig godt og endte som nr 3.  Vi har så efterfølgende været så heldige at få lov at købe 2 hvalpe efter ham. En han hos kennel Lockthorn og en tæve hos kennel Emmanygan. 
Boye hentede Lockthorn Zinedine Zidan d. 29. april. Han er efter FTCH Waterford Ganton og Lockthorn Tara.
En måned senere hentede han så Emmanygan Yaris, hun er efter FTCH Waterford Ganton og Emmanygan Ultra.
Begge hvalpe er faldet rigtig godt til hos os, de voksne hunde har taget godt imod dem og leger/opdrager tålmodigt på dem. Der kommer billeder senere.
 
 
21./ 1. 2013
Boye deltog med Gunner på den internationale prøve på Brahetrolleborg i dag. Gunner fik udmærkelse og exelent.
6./ 1. 2013
Så er vi kommet godt igennem Jul og Nytår. I dag var Boye og Gunner så afsted på deres første prøve i det nye år, Vinder A på Jensgård. Gunner fik udmærkelse. Tillykke til de placerede på dagens prøve.
26./11. 2012
Som tiden dog går hurtigt, 2012 bliver snart 2013. Boye er i skrivende stund i Skotland for at følge IGL Championship, en meget spædende og seværdig oplevelse.
Målet, rent hundemæssigt er nået også i år, nemlig at kvalificere Gunner til Eliteprøven og få præsenteret de 2 unge, Fire og Benn, for apporteringens glæder på en rigtig jagtdag. Boye er særdeles tilfreds med de 3´s indsats for i år.
Lovis er nu synlig drægtig, hun stortrives og vi glæder os til hvalpe medio december, en skøn tidlig julegave
Markprøvesæsonen 2012 er slut for Gunners vedkommende, for selv om han er kvalificeret til dette års Eliteprøve, så må han blive hjemme. Boye er nemlig inviteret til at dømme dette års Eliteprøve.
 
Gunner og Benn
Gunner og Benn efter en jagtdag på Samsø
18./11. 2012
Gunner blev i dag 4.vinder på A-prøven på Hellemosen ved Brahetrolleborg.
19./8. 2012
I dag var der officiel Working test for hold på Rohden Gods. Det var en rigtig veltilrettelagt prøve med 45 deltagere fordelt med 15 hold med 3 deltagere på hvert hold. Der blev givet individuelle point og da dagen var omme stod Gunner som 1.vinder med 94 point.
Clausholm d. 25./ 3. 2012
Så fik Fire sin officielle 1. pr. i begynderklasse og Frida bestod brugsprøven så nu er hun klar til markprøvetræning som starter op i den kommende uge. 
 
11./ 3. 2012
 
Vi fyldte bilen op med hunde og drog til C-prøve ved Haunstrup. Boye havde meldt Fire i begynderkl., Gunner i vinderkl. og Benn til brugsprøve, så han havde nok at se til.
Først stillede han Fire.
Beg.kl. var en enkeltmarkering på land og en på vand, derefter fri ved fod til søget, som var i kuperet terræn inde i skoven. Fire klarede det i fin stil og fik en 1.pr.!
Derefter til brugsprøve med Benn. Det gik også godt, han bestod.
Til sidst ud i vinderkl., hvor post et var en dobbelt markering hvor der skulle sendes på en dirrigering mellem de to apporteringer. Post to var et søg, hvor hundene blev sendt ind i søget mens man gik fremad. Der var 6 hunde i finalen som var en dobbeltmarkering som drillede lidt. Resultatet blev en 4.vinderplacering til Gunner.
Vores svigersøn var også i beg.kl. med sin Maxjan Qato (sidste billede)
 
Benn til brugsprøveFireBoye med Fire,Benn og GunnerDennis og Qato
6./ 2. 2012
 
Alt papirarbejdet er nu gjort og vi venter bare på at Ilana vom Hirschthürl som ejes af Angelika og Alfons i Wettstetten går i løbetid
 
4.feb.2012
 
Årets første C prøve i Marbæk blev en kold fornøjelse, det var dybfrossent.
Boye havde valgt at melde både Gunner og Lovis i vinderklassen i år. Gunner vandt jo sidste år, så han skulle forsvare pokalen. 
Det var en rigtig god prøve og Boye var godt tilfreds med begge hundes præstationer som rakte til en 2.vinder til Gunner og en 3.vinder til Lovis.
 
Derudover havde Boye også meldt Fire i begyndeklassen. Det var Fires prøvedebut som han klarede på bedste vis, nemlig en 1.præmie.
 
Med på prøve for første gang var også vores svigersøn Dennis med Maxjans Qato, de havde også en fin dag og holdt varmen med 1.præmien i hus.
Dec. 2011
 
Så er vi ved at finde hverdagen igen efter en dejlig tur til England hvor vi overværede IGL,The Retriever Championship 2011. Meget interessant at følge. Vi krydsede fingre for Benns far, FTCH Adoraden Quinn og lidt for hans faster, FTCH Adoraden Izzy of Greenbriar. Begge hunde var med alle 3 dage, men desværre måtte Quinn forlade prøven på sidste dagen mens Izzy var med til det sidste og fik Diploma of Merit. Benn er en tro kopi af sin far, meget positivt møde.
Weekenden stod så i Eliteprøvens navn hvor Boye og Gunner var med. De blev eyewiped på lørdagens sidste såt af den senere Elitevinder 2011. Gunner blev sendt afsted som tredje hund på en fugl som var landet lige bag et stengærde og lå mellem gærdet og et træ. Fjerde hund som blev sendt afsted fik fuglen hjem, så det var farvel og tak til 3 hunde der. Men i øvrigt en rigtig hyggelig weekend i godt selskab.
Her nedenunder er lidt billeder fra en dejlig uge med dygtige hunde. Det første billede er dog af vores Benn som bare ligner sin far.
 
BennIGL Adoraden QuinnIGL QuinnIGL Quinn
 
 
 
27/11. 2011
 Vi har i denne weekend nået vores mål for 2011, som var at få Gunner kvalificeret til Eliteprøven og brugsprøve til Fire.
 
I går afholdt raceledelsen for Labrador en Vinder A på Rørbæk Hovedgård, hvor Boye og Gunner var heldige at komme med på. Boye har ikke kunnet stille Gunner ret mange gange i denne sæson idet han jo har været særdeles aktiv som dommer i år. Samtidig er der blevet flyttet et par af de prøver hvor han var blevet udtrukket til hvor han så har måttet melde fra pga. andre aftaler, men i går passede det så, og det gik jo rigtig godt. 
Gunner blev 2. vinder m CK.! 1.vinder blev DKJCH Hillus Powell, da han jo er fuldcertet, gik certifikatet videre til Gunner.
 
I dag kørte Fire og jeg så til region Centrums brugsprøve, afholdt i Klovborg, hvor Fire bestod.
Frida & Benn
 
 
fridabenn
9./ 9. 2011
 
Så fik Gunner også sin debut på Vinder A idag på Hjortholm. Boye er tilfreds med Gunners indsats idag hvor han fik Udmærkelse.
4./ 9. 2011
Igen i år drog vi afsted til Lolland for at deltage på B-prøven på Søholt. Vi overnattede på Nysted campingplads. Det er et utroligt smukt område og vejret viste sig da også fra sin allerbedste side. Vi fik kun en lille regnbyge om søndagen. Boye havde i år tilmeldt både Lovis og Gunner i Vinderklassen.
Post 1 begyndte ved startlinien med fri ved fod et pænt stykke ind i terrænnet hvor der så blev skudt til 2 dirrigeringer. Første dirrigeringsfugl var en krage, den anden var af en lidt anden størrelse, nemlig en Canadagås, den er stor!! Derefter gik man videre til en trippelmarkering, èn på vand og to på land, den sidst kastede i et tæt krat. Lovis fik 11 og 12 point, Gunner fik 18 og 18 point og gik dermed  videre til finalen som var frit søg, 3 hunde af gangen. Der var 9 hunde i finalen. Søget var i højskov med en tæt bund hvor hundene virkelig måtte slide i det. Man kunne se hundene hele tiden. Her blev pointene ikke oplyst, men dommerne sagde at hundene lå tæt, hvilket også var det indtryk man fik som tilskuer. Gunners præstation rakte til en 4. Vinder, hvilket Boye var rigtig godt tilfreds med. Thirsgaards Ronja deltog også og fik udmærkelse.
30./ 8. 2011
 
Vi har fået 2 nye hvalpe hos os denne sommer. Vi har jo beholdt en tæve efter Levenghyl Firestone og Thirsgaards Lovis, hun hedder
 
Thirsgaards Light my Fire, kaldes Frida.
 
Derudover har vi fået en han fra Batmoors´. Han er efter GBFTCH Adoraden Quinn & Altiquin Breeze, han hedder
 
Batmoors´Spot-On Elder, kaldes Benn
28./ 8. 2011
 
Så er den sidste hvalp ( efter Ffynongain Gunner & Hartjaks Coya ) rejst hjemmefra.
21./ 8. 2011
 
Thirsgaards Tjegge var til Working Test d. 21/8 i Bække hvor han blev 12.WT vinder.
Så kom der hvalpe.
Coya fik sine hvalpe d. 9./5. 2011 og dagen efter d. 10./5. 2011 fik Lovis sine hvalpe. Begge fødsler forløb let og ubesværet, så det er jo rigtig dejligt. Det er altid spændende første gang.
27/3 2011
 
Thirsgaards Tjegge har i dag været på B-prøve i Østjylland, og gennemførte i fin stil med UDM som resultat
6/3 2011
 
Thirsgaards Tjegge har i dag været på holdudtagelse i Centrum, og blev samlet 5. vinder

05/02/2011 ÅRETS FØRSTE MARKPRØVE

På årets første C-prøve havde Boye meldt Gunner til i Vinderklassen som i år blev dømt af Jan Lorentsen.

Der var 2 hunde fremme af gangen og det startede med en lille tramp, hvor hver hund fik 1 markering. Her fik Gunner 20 point. Derefter fik man en pæn lang dobbelt markering, som Gunner også løste i fin stil og fik 20 point. Så gik man igen fri ved fod ligesom en tramp, hvor der så på et tidspunkt bliver skudt til en dirrigering. Her skal der dirrigeres igennem kanten af det frie søg, så det kunne godt drille lidt. Boye og Gunner havde et godt samarbejde, Gunner stolede hele vejen igennem på, at Boye kunne hjælpe ham, så han tog imod al den hjælp han skulle bruge for at komme helt derud. Her fik de 14 point. Afslutningsvis var der så et frit søg for de 2 hunde. Det varede 8 min., og her hentede Gunner 16 point. Sammenlagt 70 point, som gjorde, at Gunner blev 1. Vinder.

01/01/2011 NY HUND
 
Vi har købt Hartjaks Coya, en næsten 3 år gammel tæve med et dejligt temperement og en spændende stambog.
 
21/12/2010 - DEBUT VINDER A
 
Lovis har idag d. 21.nov.2010, fået sin debut på Vinder A.
En flot debut kan man vist roligt sige, for hun blev 4.Vinder
 
Jytte & Boye Rasmussen | Ringvejen 65, 7300 Jelling  | Tlf.: +45 2513 9891 | thirsgaards@gmail.com